Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.

Garantie si Intretinere


    GARANTIA PRODUSELOR

Produsele achizitionate prin www.agendepiele.com se supun conditiilor de garantie pentru conformitate prevazute de legea 449/2003 Republicata, OG 21/1992 republicata si OG 34/2014. Pentru toate aceste produse oferim certificat de garantie valabil 30 de zile calendaristice de la primirea coletului cu conditia respectarii recomandarilor de intretinere si utilizare.
In cazul lipsei conformitatii, Clientul are dreptul de a solicita in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.
Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor de intretinere si utilizare prezentate mai jos.
Deteriorarile de genul zgarieturilor, petelor sau rupturilor etc., ce au fost produse de catre Client/utilizator ca urmare a utilizarii/intretinerii necorespunzatoare, nu sunt acoperite de garantie.
Interventii neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput, conduc la anularea garantiei.
Orice reparare sau inlcuire a produselor se va face intr-o perioada rezonabila de timp ce nu poate fi mai mare de 15 zile de la momentul receptionarii produsului de catre Vanzator.
Pentru orice informatii referitoare la garantie va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@agendepiele.com sau la numarul de telefon 0729.007.600.
Produsul cumparat prin www.agendepiele.com nu reprezinta un produs de folosinta indelungata si trebuie utilizat potrivit recomandarilor de intretinere de mai jos.

    INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE SI UTILIZARE A PRODUSELOR DIN PIELE
    
    Incaltaminte:

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si forma. Incaltamintea trebuie curatata inainte de aplicarea oricarui luciu pentru incaltaminte, creme, preparate contra petelor etc. Pentru curatarea si intretinerea incaltamintei trebuie folosite numai produse de curatare/intretinere special concepute pentru tipul de material din care este confectioat produsul cumparat. Cand folositi aceste produse de intretinere, cititi cu atentie instructiunile producatorului acestora.
Pentru buna intretinere a pielii produsului si pentru a pastra culoarea vie a acestuia, dupa cateva purtari, se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau cu o perie.
Incaltamintea cu fete din piele neteda, piele intoarsa, piei de antilopa sau nabuc, se curata cu o carpa moale uscata, cu o perie speciala potrivita fiecarui tip de piele. Nu folositi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata/decolora.
Incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate, lacuite sau din materiale textile sau sintetice se curata de praf cu o carpa moale. Incaltamintea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (benzina, alcool, acetone etc.). Incaltamintea, indiferent de materialul din care este fabricata, nu se spala manual si nu se introduce in masina de spalat rufe. Petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza folosind solutie contra petelor, special conceputa pentru tipul de material din care produsul este fabricat (pentru pielea neteda, pielea intoarsa, pielea de antilopa sau nabuc si materiale textile). Nu folositi inalbitor! Incaltamintea se usuca natural, la temperatura camerei. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura sau expunerea directa la soare. Pentru marirea duratei de folosire se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp.

    Instrucțiuni speciale:
Articolele din piele naturala, piele intoarsa, nabuc, inlocuitor poate lasa apa sa patrunda mai greu dar nu sunt impermeabile. Incaltamintea cu fete textile sau din piele naturala si piele nefinisata (piele intoarsa, nabuc etc.), cu fete prezentand cusaturi, cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltamintea cu talpa din piele se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior. La captuselile naturale, care nu au fost tratate chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul migrarii culorii. Se recomanda utilizarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa, ori in nuanta interiorului (captuselii). Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru incidentele provenite din nerespectarea instructiunilor mentionate mai sus sau pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita sau model/calapod nepotrivit. Deteriorarea incaltamintei cauzata de conducerea autoturismului nu este considerata defect de fabricatie. Incaltamintea cu talpa din piele se toceste in mod natural si se recomanda a nu fi purtata pe vreme umeda, pe suprafete care nu sunt netede (pietris, nisip, etc) deoarece aceasta accelereaza procesul de uzura al talpii. Incaltamintea cu accesorii delicate (strasuri, cristale, capse si tinte metalice etc), este sensibila la impact si in timp accesoriile se pot detasa sau deteriora. Nu lasati produsele la soare sau in lumina foarte intensa. Culoarea se poate modifica.

    Marochinarie:

Marochinaria cu fete din piele neteda sau presata se curata de praf cu o carpa moale sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent. Marochinaria cu fete din piele de antilopa, nabuc sau piele intoarsa, se curata cu o perie speciala. Nu folositi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc. Marochinaria cu fete din lac, piele metalizata sau lacuita, se curata de praf cu o carpa moale. Ea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool, acetone etc.) Marochinaria cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, produsele se curata de praf cu o perie de haine, uscata. Nu se introduce in masina de spalat rufe. Nu folositi inalbitor! Petele pot fi indepartate folosind solutie contra petelor, speciala pentru materiale textile, respectand instructiunile de utilizare recomandate de producatorii acestora.

    Instrucțiuni speciale:
Marochinaria se usuca natural, la temperatura camerei. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, uscator de par sau alte surse de caldura. La toate categoriile de mai sus se interzice spalarea cu apa a marochinariei sau spalarea in masina de spalat rufe si nu se folosesc inalbitori. Marochinaria nu se va depozita langa sursa de caldura sau in mediu umed si se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici. Pentru marimea duratei de folosire se recomanda purtarea alternativa a 2-3 articole de marochinarie intr-o perioada de timp. Produsele de lux necesita o utilizare/intretinere atenta. Se va evita contactul produselor de marochinarie cu solventi organici (benzina, alcool, acetona etc.).