Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.

Livrare


LIVRAREA PRODUSELOR

    Livrarea produselor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei, prin firma de curierat rapid ''Fan Courier'', in toata tara.  Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicată de Client în comanda.

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 3-10 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii de catre Vanzator. Pentru a afla in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare la un reprezentant al www.agendepiele.com, la tel: 0729.007.600 sau e-mail: contact@agendepiele.com .

Vânzătorul nu este raspunzator pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.

Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au fost livrate in stare buna. Factura constituie anexa la contractul de vanzare/cumparare, conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea de primire cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de el care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vanzator fata de orice Client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Vanzator de la acest Client.

    Costuri de Livrare:


- GRATUIT - pentru comenzile a caror valoare depaseste 250,00 RON ( pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a curierului Fan Courier) .
- 11,90 RON - pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 249,99 RON ( pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a curierului Fan Courier) .