Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.

Plata

        PLATA PRODUSELOR


Plata numerar – In sistem ramburs – Plata cu numerar se face în lei, integral, reprezentând contravaloarea comenzii si a transportului (daca este cazul) la reprezentantul firmei de curierat, in momentul primirii coletului.

- Plata prin banca – plata prin banca se face in avans prin depunere la ghiseul bancii unde are cont Vanzatorul sau prin transfer bancar, daca beneficiati de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca for fi furnizate Clientului, prin mijloacele agreate de comunicare, in cazul alegerii acestei optiuni sau pot fi consultate si pe pagina de Contact.

- Plata online prin card bancar - plata se face cu un card de debit sau credit (Visa sau MasterCard), prin intermediul unei pagini securizate apartinand procesatorului de plati MobilPay (www.mobilpay.ro), beneficiati de o tranzactie sigura si eficienta, fara costuri suplimentare.

    IN CAZUL PLATII ONLINE CU CARDUL TRANZACTIA SE REALIZEAZA IN MEDIU SIGUR, ASIGURAT DE PROCESATORUL DE PLATI MobilPay IAR SITE-UL www.agendepiele.com NU ARE ACCES LA DATELE CARDULUI.

    In cazul platii in avans, prin ordin de plata, livrarea produselor va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Vanzatorul isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
       

    POLITICA DE PRETURI SI PLATI

    Toate preturile (inclusiv cele referitoare la transport) afisate pe site-ul  www.agendepiele.com  sunt finale si includ TVA (19%) . Inainte de finalizarea comenzii Clientul va sti exact care este pretul final pe care ar trebui sa il plateasca pentru comanda, inclusiv cheltuielile de livrare mentionate in capitolul Costuri de Livrare.
De asemenea ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile deja confirmate.
    Vanzatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.agendepiele.com sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.