Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.

Confidentialitate

    POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice sc Macrorex SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este reclama, marketing si publicitate.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind insa necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate catre dumneavoastra si pentru a beneficia de ofertele si reducerile magazinului nostru online www.agendepiele.com. Refuzul dumneavoastra determină imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate si imposibilitatea de a va anunta regulat despre ofertele si reducerile magazinului nostru online www.agendepiele.com .

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiei de curierat prin intermediul careia se fac livrarile.
Daca doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Macrorex SRL prin intermediul magazinului online www.agendepiele.com va rugam sa va inscrieti la newsletterul nostru, specificand numele si adresa dumneavoastra de mail.
 
Daca doriti sa achizitionati un produs sau serviciu din magazinul online www.agendepiele.com va rugam sa completati datele cerute in formularul de comanda (nume, prenume, adresa, localitate, serie si numar de buletin, adresa de mail, numar de telefon ).
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin mail la adresa de contact contact @agendepiele.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţii suplimentare:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Daca v-ati inscris la newsletterul nostru atunci veti primi periodic, in casuta de mail, informatii despre produsele si serviciile magazinului nostru www.agendepiele.com . Daca nu mai doriti sa primiti newsletterul agendepiele.com va puteti dezabona oricand urmand linkul din footer-ul newsletterului primit prin email sau printr-o instiintare scrisa, pe mail, la adresa contact@agendepiele.com, in care sa specificati acest lucru.

Vanzatorul aduce la cunostinta Clientului si/sau membrului ca este notificat la A.N.S.P.D.C.P. ca operator de date cu caracter personal si isi desfasoara activitatea si in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și în conformitate cu  decizia nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii.

Care sunt informatiile de care avem nevoie?

Pentru a putea procesa în condiții optime comenzile online avem nevoie de urmatoarele informatii despre Dvs.: nume, prenume, adresa e-mail, adresa de livrare si numar de telefon.
Daca aveti comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentilitate va rugam sa ne contactati pe e-mail.