Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigării, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII – www.agendepiele.com

1. INTRODUCERE

Site-ul (magazin online) www.agendepiele.com, este deținut și operat de către SC Macrorex SRL, cusediul in Bucuresti, Str, Trusesti, nr 35, sector 1, înregistrată cu Nr Reg Com: J40/5434/2011, CUI: RO 28422218, capital social: 200 RON si va fi numita in continuare VANZATOR.
Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.agendepiele.com, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse. Va invitam sa cititi cu atentie tot documentul Termeni si Conditii pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care finalizati o comanda.
Prin finalizarea comenzii, Clientul accepta Termenii si Conditiile specificate in acest capitol.
Vanzatorul, Macrorex SRL, isi asuma dreptul de a modifica in orice moment aceste prevederi fara a fi necesara o  notificare prealabila a Clientului. Clientul are acces permanent la cea mai recenta versiune si poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". Vanzatorul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.agendepiele.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Macrorex SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www..com este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Vanzator, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului Vanzatorului.

2. DEFINITII


Vanzator – Societatea Comerciala Macrorex SRL cu sediu social in Bucuresti, Str Trusesti, nr 35, sector 1, Nr Reg Com:J40/5434/2011, CUI: RO 28422218, capital social: 200 RON.
Client – persoana fizica sau juridica de drept public sau privat ce vizualizeaza paginile acestui magazin online www.agendepiele.com si care lanseaza o Comanda.
Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul www.agendepiele.com.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele, iar Clientul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare.
Produse și Servicii – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului.
Contract / Termeni si Conditii – o Comanda lansata de Client si confirmata de catre Vânzător prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii. Clientul accepta Termenii și Conditiile in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.
Continut – toate informatiile disponibile pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic (calculator, tableta, telefon, e.t.c.).
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

3. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA


Intregul continut al site-ului www.agendepiele.com - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Macrorex SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor și drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Macrorex SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.agendepiele.com numai in limitele metionate in prezentul document.

4. PRODUSE SI SERVICII – POLITICA DE PRETURI SI PLATI

    Toate preturile (inclusiv cele referitoare la transport) afisate pe site-ul  www.agendepiele.com  sunt finale si includ TVA (19%) . Inainte de finalizarea comenzii Clientul va sti exact care este pretul final pe care ar trebui sa il plateasca pentru comanda, inclusiv cheltuielile de livrare mentionate in capitolul Costuri de Livrare.
De asemenea ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile deja confirmate.
    Vanzatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.agendepiele.com sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

    Plata produselor
-  Plata numerar – In sistem ramburs – Plata cu numerar se face în lei, integral, reprezentând contravaloarea comenzii si a transportului (daca este cazul) la reprezentantul firmei de curierat, in momentul primirii coletului.
- Plata prin banca – plata prin banca se face in avans prin depunere la ghiseul bancii unde are cont Vanzatorul sau prin transfer bancar, daca beneficiati de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca for fi furnizate Clientului, prin mijloacele agreate de comunicare, in cazul alegerii acestei optiuni sau pot fi consultate si pe pagina de Contact.
- Plata online prin card bancar - plata se face cu un card de debit sau credit (Visa sau MasterCard), prin intermediul unei pagini securizate apartinand procesatorului de plati MobilPay (www.mobilpay.ro), beneficiati de o tranzactie sigura si eficienta, fara costuri suplimentare.

    IN CAZUL PLATII ONLINE CU CARDUL TRANZACTIA SE REALIZEAZA IN MEDIU SIGUR, ASIGURAT DE PROCESATORUL DE PLATI MobilPay IAR SITE-UL www.agendepiele.com NU ARE ACCES LA DATELE CARDULUI.
    In cazul platii in avans, prin ordin de plata, livrarea produselor va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Vanzatorul isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.


5. COMANDA


    Plasarea unei comenzi
Primul pas consta in alegerea produsului existent pe stoc.
Dupa ce ati gasit produsul dorit, după ce ați selectat culoarea sau mărimea, apasati butonul ”ADAUGA IN COS” iar după aceea furnizati în formularul de comanda datele de contact solicitate (nume, adresa completa, nr. telefon, e-mail) și adresa de livrare.
Daca ati mai facut cumparaturi la noi si aveti deja un cont atunci este de ajuns sa introduceti adresa de mail cu care v-ati inregistrat si parola folosita.
Pentru a lansa o comanda pe www.agendepiele.com nu este necesar sa va creeati un cont dar va recomandam acest lucru.
Completati campurile din formular si urmati instructiunile de acolo. Va recomandam sa folositi o adresa de mail valida si pe care o utilizati frecvent.
Dupa logare/inregistrare verificati continutul cosului dumneavoastra precum si adresa la care vreti sa va fie expediata comanda.

Alegeti apoi modalitatea de livrare si de plata si apasati butonul "FINALIZEAZA COMANDA".
Comanda dumneavoastră a fost transmisa și în cel mai scurt timp veti  primi un mail de confirmare. Acest mail se trimite automat si va confirma faptul ca s-a inregistrat comanda dumneavoastra. In cazul in care nu primiti acest e-mail, va rugam sa ne contactati.

Comanda lansata de Client devine valabila din momentul acceptarii si confirmarii ei de catre Vanzator.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu expedia comenzi daca la contactarea Clientului pentru confirmarea comenzii acesta nu raspunde.
Desi majoritatea produselor afisate in site sunt pe stoc, in cazul in care produsul pe care l-ati comandat nu este disponibil va vom anunta in cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau mail). In functie de noile informatii furnizate, dumneavoastra puteti anula comanda sau va puteti da acordul pentru prelungirea termenului de livrare.
Clientul poate efectua comenzi telefonice asistat prin telefon de un reprezentant al Vanzatorului. Termenii si Conditiile mentionate in acest donument se aplica si acestor comenzi.

    Anularea unei comenzi
    Comanda poate fi oricand anulata in perioada dintre data plasarii comenzii si data confirmarii acesteia de catre Vanzator, prin transmiterea de catre Client a unei solicitari scrise la adresa de e-mail: contact@agendepiele.com. Solicitarea trebuie sa contina numarul comenzii pentru care se solicita anularea totala sau partiala. In caz de anulare partiala se vor indica produsele si cantitatile anulate.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda dacă datele furnizate de catre Client sunt incorecte si/sau incomplete sau dacă solicitarile clientului ies din tiparul normal al unei comenzi online (cu titlu de exemplu, fara a fi limitativ: comanda unor cantitati exagerate de produse, etc.) .Orice astfel de anulare a comenzii de catre Vanzator nu angajeaza in niciun mod raspunderea Vanzatorului pentru prejudiciile cauzate clientului, cu exceptia restituirii contravalorii produselor in cazul in care acestea au fost deja achitate.


6. LIVRAREA


    Livrarea produselor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei, prin firma de curierat rapid ''Fan Courier'' (în toată țara) și/sau prin firma de curierat rapid ''24 Curier'' (doar in Bucuresti).
Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicată de Client în comanda.
Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 3-10 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii de catre Vanzator. Pentru a afla in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare la un reprezentant al www.agendepiele.com, la tel: 0732.421.443 sau e-mail: contact@agendepiele.com .
Vânzătorul nu este raspunzator pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.
Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au fost livrate in stare buna. Factura constituie anexa la contractul de vanzare/cumparare, conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea de primire cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de el care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Vanzator fata de orice Client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Vanzator de la acest Client.


    Costuri de Livrare:
- GRATUIT - pentru comenzile a caror valoare depaseste 250,00 RON ( pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a curierului Fan Courier) .
- 10 RON - pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 249,99 RON ( pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a curierului Fan Courier) .

7. DREPTUL DE RETRAGERE DIN CONTRACT SI RETURNAREA PRODUSELOR


    Dreptul de retragere din contract
    Clientul poate denunta unilateral contractul cu Vanzatorul fara a invoca un motiv, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de acesta, a intrat in posesia fizica a produselor, conform legislatiei in vigoare cu privire la regimul juridic al contractelor la distanța (OUG 34/2014, Lege 249/2015).
Formularul de retragere poate fi descarcat din site, completat și transmis electronic la adresa de e-mail contact@agendepiele.com. La aceeași adresa de e-mail se poate transmite și orice alta declarație neechivoca de retragere din contract. Cererea de retragere mai poate fi comunicata Vanzatorului în scris (plic la poșta), prin telefon sau prin viu grai la sediul vanzatorului. Clientul poate beneficia de dreptul de retragere și în cazul în care contractul/comanda a fost incheiata online iar produsul s-a ridicat de la sediu/magazin. Contractul se considera încheiat la distanța.
Clientul NU poate beneficia de dreptul de retragere dacă merge la sediu/magazin și face acolo comanda, aceasta situație nu se supune regimului juridic al contractelor incheiate la distanța.
Clientul NU beneficiază de dreptul de retragere in cazul in carea cerut personalizarea produsului intocmai dupa dimensiunile sale, in conformitate cu Art. 10, lit. c, din OG 130/2000: (“Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte”) care prevede: “contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.
 Cererea de retragere va produce efecte doar dacă produsele vor fi returnate vanzatorului înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice de la primirea produselor de către Client, în starea în care au fost livrate, fără a prezenta urme de folosire.
Nu se ingradesc in niciun fel drepturile conferite prin OUG 34/2014, OG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr. 449/2003.
    Consecințele retragerii din contract
    In cazul retragerii din contract, Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului pentru care Clientul  s-a retras din contract, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de alegerea de catre Client a altei modalitati de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de Vanzator, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile calendaristice de la data la care produsul pentru care s-a retras din prezentul contract intra in posesia vanzatorului. Rambursarea se va efectua prin transfer bancar în termen de 30 zile de la primirea produselor de către Vanzator. Costul direct al returnarii produselor revine Clientului. Clientul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si aspectului produselor.
Odata cu denuntarea contractului Clientul va specifica modalitatea de compensare, alegand din:
1. Inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc.
2. Primirea banilor înapoi, prin transfer în cont bancar.
Daca Clientul alege prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
- daca produsul ales de Client este mai ieftin atunci Vanzatorul va returna diferenta in termen de maxim 30 de zile calendaristice, in contul bancar al Clientului.
- daca produsul ales de Client este mai scump atunci Clientul va plati diferenta ca orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.
In cazul in care Clientul alege varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa comunice Vanzatorului un cont bancar de-al sau ia care Vanzatorul va transfera, in maxim 30 zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in bani.         
 COSTUL DIRECT PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR VA FI SUPORTAT DE CATRE CLIENT

    Conditii pentru returnarea produselor:

    Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nedeteriorat. In caz contrar el poate fi reexpediat clientului.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, cusaturi rupte sau fortate, murdarie etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, formular de retur (fie pe mail la contact@agendepiele.com, fie printat si trimis in colet), toate etichetele si ambalaj adecvat pentru protecția împotriva deteriorarii produsului în timpul transportului.
Returul produselor se supune legii contractelor incheiate la distanta numai pentru produsele care sunt comandate exclusiv online. Comenzile realizate și ridicate de la sediul Vanzatorului nu sunt considerate comert la distanta ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

8. GARANTIA PRODUSELOR


Produsele achizitionate prin www.agendepiele.com se supun conditiilor de garantie pentru conformitate prevazute de legea 449/2003 Republicata, OG 21/1992 republicata si OG 34/2014. Pentru toate aceste produse oferim certificat de garantie valabil 30 de zile calendaristice de la primirea coletului cu conditia respectarii recomandarilor de intretinere si utilizare.
In cazul lipsei conformitatii, Clientul are dreptul de a solicita in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.
Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor de intretinere si utilizare prezentate mai jos.
Deteriorarile de genul zgarieturilor, petelor sau rupturilor etc., ce au fost produse de catre Client/utilizator ca urmare a utilizarii/intretinerii necorespunzatoare, nu sunt acoperite de garantie.
Interventii neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput, conduc la anularea garantiei.
Orice reparare sau inlcuire a produselor se va face intr-o perioada rezonabila de timp ce nu poate fi mai mare de 15 zile de la momentul receptionarii produsului de catre Vanzator.
Pentru orice informatii referitoare la garantie va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@agendepiele.com sau la numarul de telefon 0729.007.600.
Produsul cumparat prin www.agendepiele.com nu reprezinta un produs de folosinta indelungata si trebuie utilizat potrivit recomandarilor de intretinere de mai jos.

9. INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE SI UTILIZARE A PRODUSELOR DIN PIELE    


    Incaltaminte:

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si forma. Incaltamintea trebuie curatata inainte de aplicarea oricarui luciu pentru incaltaminte, creme, preparate contra petelor etc. Pentru curatarea si intretinerea incaltamintei trebuie folosite numai produse de curatare/intretinere special concepute pentru tipul de material din care este confectioat produsul cumparat. Cand folositi aceste produse de intretinere, cititi cu atentie instructiunile producatorului acestora.
Pentru buna intretinere a pielii produsului si pentru a pastra culoarea vie a acestuia, dupa cateva purtari, se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau cu o perie.
Incaltamintea cu fete din piele neteda, piele intoarsa, piei de antilopa sau nabuc, se curata cu o carpa moale uscata, cu o perie speciala potrivita fiecarui tip de piele. Nu folositi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata/decolora.
Incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate, lacuite sau din materiale textile sau sintetice se curata de praf cu o carpa moale. Incaltamintea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (benzina, alcool, acetone etc.). Incaltamintea, indiferent de materialul din care este fabricata, nu se spala manual si nu se introduce in masina de spalat rufe. Petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza folosind solutie contra petelor, special conceputa pentru tipul de material din care produsul este fabricat (pentru pielea neteda, pielea intoarsa, pielea de antilopa sau nabuc si materiale textile). Nu folositi inalbitor! Incaltamintea se usuca natural, la temperatura camerei. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura sau expunerea directa la soare. Pentru marirea duratei de folosire se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp.
    Instrucțiuni speciale:
Articolele din piele naturala, piele intoarsa, nabuc, inlocuitor poate lasa apa sa patrunda mai greu dar nu sunt impermeabile. Incaltamintea cu fete textile sau din piele naturala si piele nefinisata (piele intoarsa, nabuc etc.), cu fete prezentand cusaturi, cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltamintea cu talpa din piele se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior. La captuselile naturale, care nu au fost tratate chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul migrarii culorii. Se recomanda utilizarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa, ori in nuanta interiorului (captuselii). Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru incidentele provenite din nerespectarea instructiunilor mentionate mai sus sau pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita sau model/calapod nepotrivit. Deteriorarea incaltamintei cauzata de conducerea autoturismului nu este considerata defect de fabricatie. Incaltamintea cu talpa din piele se toceste in mod natural si se recomanda a nu fi purtata pe vreme umeda, pe suprafete care nu sunt netede (pietris, nisip, etc) deoarece aceasta accelereaza procesul de uzura al talpii. Incaltamintea cu accesorii delicate (strasuri, cristale, capse si tinte metalice etc), este sensibila la impact si in timp accesoriile se pot detasa sau deteriora. Nu lasati produsele la soare sau in lumina foarte intensa. Culoarea se poate modifica.
  

    Marochinarie:
Marochinaria cu fete din piele neteda sau presata se curata de praf cu o carpa moale sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent. Marochinaria cu fete din piele de antilopa, nabuc sau piele intoarsa, se curata cu o perie speciala. Nu folositi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc. Marochinaria cu fete din lac, piele metalizata sau lacuita, se curata de praf cu o carpa moale. Ea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool, acetone etc.) Marochinaria cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, produsele se curata de praf cu o perie de haine, uscata. Nu se introduce in masina de spalat rufe. Nu folositi inalbitor! Petele pot fi indepartate folosind solutie contra petelor, speciala pentru materiale textile, respectand instructiunile de utilizare recomandate de producatorii acestora.
    Instrucțiuni speciale:
Marochinaria se usuca natural, la temperatura camerei. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, uscator de par sau alte surse de caldura. La toate categoriile de mai sus se interzice spalarea cu apa a marochinariei sau spalarea in masina de spalat rufe si nu se folosesc inalbitori. Marochinaria nu se va depozita langa sursa de caldura sau in mediu umed si se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici. Pentru marimea duratei de folosire se recomanda purtarea alternativa a 2-3 articole de marochinarie intr-o perioada de timp. Produsele de lux necesita o utilizare/intretinere atenta. Se va evita contactul produselor de marochinarie cu solventi organici (benzina, alcool, acetona etc.).

10. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice sc Macrorex SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este reclama, marketing si publicitate.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind insa necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate catre dumneavoastra si pentru a beneficia de ofertele si reducerile magazinului nostru online www.agendepiele.com. Refuzul dumneavoastra determină imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate si imposibilitatea de a va anunta regulat despre ofertele si reducerile magazinului nostru online www.agendepiele.com .
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiei de curierat prin intermediul careia se fac livrarile.
Daca doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Macrorex SRL prin intermediul magazinului online www.agendepiele.com va rugam sa va inscrieti la newsletterul nostru, specificand numele si adresa dumneavoastra de mail.
Daca doriti sa achizitionati un produs sau serviciu din magazinul online www.agendepiele.com va rugam sa completati datele cerute in formularul de comanda (nume, prenume, adresa, localitate, serie si numar de buletin, adresa de mail, numar de telefon ).
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin mail la adresa de contact contact @agendepiele.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
Observaţii suplimentare:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
Daca v-ati inscris la newsletterul nostru atunci veti primi periodic, in casuta de mail, informatii despre produsele si serviciile magazinului nostru www.agendepiele.com . Daca nu mai doriti sa primiti newsletterul agendepiele.com va puteti dezabona oricand urmand linkul din footer-ul newsletterului primit prin email sau printr-o instiintare scrisa, pe mail, la adresa contact@agendepiele.com, in care sa specificati acest lucru.

Vanzatorul aduce la cunostinta Clientului si/sau membrului ca este notificat la A.N.S.P.D.C.P. ca operator de date cu caracter personal si isi desfasoara activitatea si in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și în conformitate cu  decizia nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii.
Care sunt informatiile de care avem nevoie?
Pentru a putea procesa în condiții optime comenzile online avem nevoie de urmatoarele informatii despre Dvs.: nume, prenume, adresa e-mail, adresa de livrare si numar de telefon.
Daca aveti comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentilitate va rugam sa ne contactati pe e-mail.

11. COMENTARIILE UTILIZATORILOR


Utilizatorii care acceseaza site-ul www.agendepiele.com pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Vanzatorul isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Vanzatorul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Macrorex SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane. Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa contact@agendepiele.com .

12. CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING – ERORI DE FUNCTIONARE


Site-ul www.agendepiele.com este gazduit de serverele unei terte firme. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.agendepiele.com.
    FRAUDA
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.agendepiele.com SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT FRAUDAREA.


13. DISPOZITII FINALE
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.agendepiele.com si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.agendepiele.com, Clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel si dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul produselor pot contine erori de operare sau pot fi modificate de catre vanzator fara un preaviz, fara insa a afecta comenzile deja acceptate de noi. Contractul dintre Vanzator si Client, pe baza Comenzilor, intra in jurisdictia legilor din Romania.
Toate dialogurile cu privire la acest Contract vor fi purtate exclusiv in limba romana.

Pentru orice alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactati prin mail sau la telefon. Va raspundem cu cea mai mare placere.